Rijetki ovo dožive: Legendarni Capello 'sipa' komplimente na račun Pjanića
Riječi Fabija Capella definitivno imaju težinu, a Pjanić može biti ponosan što je izmamio ovakve komplimente od takvog stručnjaka.

Oduševio ga partijom protiv Rome

Rijetki ovo dožive: Legendarni Capello 'sipa' komplimente na račun Pjanića

Legendarni italijanski stručnjak Fabio Capello oduševljen je partijom Miralema Pjanića u subotnjem derbiju sa Romom, koji je pripao njegovom Juventusu rezultatom 1:0.

Capello je u izjavi nakon utakmice hvalio našeg fudbalera kojem je udijelio nekoliko izuzetnih epiteta, ali i priznao je da ga trenutno jedino Miralem Pjanić podsjeća na velikog Andreu Pirla.

"Jedino me Pjanić podsjeća na Pirla. Kada u ekipi imate igrača kao što je on, sve je lakše. Pjanić sa loptom zna sve, sjajan je dribler, ima vrlunsku tehniku i dobro se kreće. Kada ga gledamo kako igra, bude nam jasno zbog čega ga je Allegri toliko želio dovesti u Juventus", započeo je Capello, te dodao:

"Niko nije kao Juventus. Svi igrači su u službi cijele ekipe i jednostavno tjeraju jedni druge da budu bolji".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Miralem Pjanić je ove sezone odigrao 21 utakmicu za Juventus, postigao je četiri gola uz osam asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi