Rijetki su, ali postoje: Klub draži od žene

Nani odlučio da ostane u Fenerbahceu

Rijetki su, ali postoje: Klub draži od žene

Endin Čaušević

Fudbaler Fenerbahcea Nani odbio je jučer ponudu iz Kine i odlučio je da ostane u turskoj ekipi.

Naime, Nani je jučer dobio ponudu jednog kluba iz Kine u kojem bi po sezoni zarađivao deset miliona eura. Ipak, portugalac je odbio ovu ponudu i odlučio je da ostane u Feneru. To se nije svidjelo njegovoj supruzi Danieli Martins kojoj se ne sviđa život u Istanbulu.

Nani ne želi da napusti Fener dok ne osvoji titulu s ovim klubom. Njegova supruga je tjerala Nanija da prihvati ponudu iz Kine jer ne želi više da živi u Istanbulu. Nakon što je Nani odlučio da ostane u Feneru Daniela je odlučila da napusti Istanbul zajedno sa njihovom djecom i vrati se u Portugal.

Prije dolaska Nanija u Fenerbahce njegova supruga je na sve načine pokušala da spriječi taj transfer. Na kraju je portugalski fudbaler uspio da nagovori Danielu da dođe s njim u Istanbul. Nani je sada sam u Istanbulu jer je izabrao Fener ispred svoje supruge.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi