Rimljani ozbiljno razmišljaju o Džekinoj prodaji
EPA

Interes pokazali Englezi i Turci

Rimljani ozbiljno razmišljaju o Džekinoj prodaji

Reprezentatvni bh. napadač Edin Džeko nije se uspio proslaviti za vrijeme dosad provedeno u Romi i sve češće je na meti kritika navijača i italijanskih medija. 

Džeko je u rimski klub dospio u ljetnom prijelaznom roku iz Manchester Cityja, ali za razliku od Miralema Pjanića u novoj sredini se nije najbolje snašao i u klubu već ozbiljno razmišljaju o njegovoj eventualnoj prodaji.

Navodno, Džeko je postao "slučaj" u Romi i trener Luciano Spalletti će u narednim danima obaviti razgovore s njim kako bi počeo konačno bilježiti partije kakve se očekuju, a također nije isključeno da narednu utakmicu sa Udineseom započne sa klupe za rezervne igrače. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je dosad zabio šest pogodaka u Seriji A i dva u Ligi šampiona, od kojih je malo bilo važnih i odlučujućih. Romino nezadovoljstvo će u ljetnom prijelaznom roku pokušati iskoristiti West Ham i Bešiktaš koji su pokazali interesovanje za dovođenje kapitena bh. reprezentacije. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi