Nakon Hrvata, sada i Englez: Ferdinand se prepustio doktorima i za 4.000 dolara postao druga osoba!

Nije poznato kada se sve desilo

Nakon Hrvata, sada i Englez: Ferdinand se prepustio doktorima i za 4.000 dolara postao druga osoba!

Admin Čaušević

Mnogi slavni sportisti su skloni određenim estetskim operacijama. Liti se priključio i Rio Ferdinand proslavljeni engelski fudbaler. Sve je obavio u Turskoj.

Turski doktori su objavom snimaka na društvenim mrežama otkrili kako je Ferdinand bio podvrgnut transplataciji kose i brate. Sve se dešavalo u jednoj klinici u Istanbulu.

Nekada odlični fudbaler, a sada popularni televizijski stručnjak na TNT Sportsu se može čuti kako na snimku govori: "Ovdje sam da sredim svoju bradu, imam par rupa i treba mi par zakrpa".

"Obavite mi transplantaciju kose. Jedva čekam da to završim. Ako ikada razmišljate o tome da sebi uradite nešto slično, ovo je pravo mjesto", dodao je Englez.

Ferdinand već godinama radi kao komentator

Snimak prikazuje Ferdinanda kako dolazi u kliniku u sjenama, pozdravlja estetika Muhammeta Emraha Cinika i prolazi kroz različite faze tretmana zamjene kose.

Ferdinand je turskom ljekaru u uspomeni dao i potpisani dres Manchester Uniteda koji će biti dodan u kolekciju dresova igrača koji su ranije posjetili kliniku.

Oglasi

Na jednom dijelu snimke se može vidjeti kako se Ferdinand divi kolekciji potpisanih dresove, uključujući one Liverpoola, Marseillea, Brazila i Hrvatske.

@dremrahcinik

Rio Ferdinand, the legendary captain of Manchester United and a pillar of the England national team, entrusted the renowned Dr. Cinik Hospital in Turkiye for his remarkable hair transformation🌟 Witness his journey from triumph to triumph as he embraces a bold new look with zeal and confidence, rewriting the playbook of success! 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿💫 #RioFerdinand #England #drcinik #ManchesterUnited #UK #drcinik

♬ original sound - Dr. Cinik Hospital

To znači da je u prethodnom periodu i jedan od hrvatskih reprezentativaca bio na transplataciji kose kod doktora Muhammeta Emraha Cinika.

Transpalatacija kose i brade je učesatala pojava među fudbalerima posljednjih godina, te je poduža lista onih koji su obavili sličan zahvat. Između ostalih među njima je i bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Inače, cijena transplatacije kose u Istanbulu se kreće u razmaku od 2.000 do 4.000 dolara, a konačni troškovi variraju u zavosnosti od mušterije do mušterije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti