Rivaldo: Ne vjerujem da Messija zanima Inter
EPA

Brazilac o špekulacijama

Rivaldo: Ne vjerujem da Messija zanima Inter

Proslavljeni brazilski fudbaler Rivaldo uvjeren je da Lionel Messi neće napustiti Barcelonu.

U posljednje vrijeme dosta se piše o tome da Messi nije u najboljim odnosima sa čelnicima Barcelone, a mnogi velikani to vide kao šansu da argentinsku zvijezdu konačno dovedu u svoje redove.

U tom kontekstu najviše se pominje Inter. U slučaju da dođe na Meazzu nastavio bi lično rivalstvo sa Cristianom Ronaldom, međutim, bez obzira na sve, šanse da dođe do toga su minimalne.

U to je uvjeren i sam Rivaldo.

"Bivši predsjednik Intera Massimo Moratti izjavio je kako bi Messi mogao doći u taj klub, ali ja lično ne vjerujem u to. Mislim da neće napustiti Barcelonu zbog drugog evropskog kluba", izjavio je Rivaldo.

A ako već dođe do toga da napusti Barcelonu...

Potražite više informacija na temu La Liga:

"U tom slučaju bi mogao da potpiše za neki kineski klub ili da ode u MLS. Čak ukoliko bi transfer u Inter bio finansijski povoljan za njega, ne vjerujem da bi ga to interesovalo. Moj utisak je da je to sve propaganda, a ne stvarna mogućnost", dodao je Brazilac.

Rivaldo je i po završetku bogate karijere ostao u fudbalu. Danas je trener u SC Chabab Mohammediji iz Maroka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi