9

Komentari (9)

dinass
Nastimano im finale nekon 50godina da igraju i sad bi poredili prosjecne igrace sa najboljima na svijetu u svoje vrijeme.Ako veceras i osvoje slucajno protiv Italije zadnje im je sto su osvojili.
struja
Isto ko tebi nije mjesto izmedzu dvije legende.
kolateroid
Hahahahahha pa zasto je ovo vijest. Isto ko da napisete Rivaldu nije jasno kako neko moze porediti Cavanija i Lea Messija. Nije nikome jasno osim deluzionalnim Englezima kojima svaki igrac nakon jedne dobre partije postaje konkurent za zlatnu loptu
Sanin_Mostar
Gol magicni Carlosa iz slobodnjaka vrijedi vise nego kompletne karijere ovih bekova ukljucujuci i Shawa.
King_Kenny
...porede oni koji nikad nisu gledali Roberta Carlosa...covjek nema konkurencije na toj poziciji,osim mozda Maldinija,koji je do duse izmijenjao sve pozicije u zadnjoj liniji dok je igrao u Milanu,pa ga se ne moze ni smatrati klasicnim lijevim bekom.
dinass
Maldinindruze nije prelazio polovicu terena nikada dok je Carlos igrao citavu stranu,dao je vise golova nego polovina spiceva u svoje vrijeme i Real je sa njim uvijek imao igraca vise na terenu.
King_Kenny
@dinass ...to je razlika izmedju modernog beka kakav je bio Carlos i staromodnog kakav je bio Maldini...mada je Maldini bio univerzalac koji je mogao jos igrati i stopera i desnog beka,takvi igraci su rijetki...sto se tice Roberta Carlosa niko se na Winning Eleven nije nadavao golova kao on igrajuci u spicu napada :D
*p!p!t@*
Mogu samo debili...
Salihović23
Kane, the English Pele XD XD
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.