Riyad Mahrez je danas promašio titulu Cityja: Ovo bi zabio u 99 od 100 pokušaja

Riyad Mahrez je danas promašio titulu Cityja: Ovo bi zabio u 99 od 100 pokušaja

Midhat Šljivak

Manchester City i Liverpool danas su remizirali na Etihadu (2:2) u velikom derbiju engleskog fudbala.

Nakon 90 minuta bilo je 2:2. Građani su dva puta vodili, Liverpool je dva puta stizao i Redsi mogu itekako biti zadovoljni bodom kojeg su osvojili na Etihadu.

City je taj koji je bio bliži pobjedi, a u posljednjim sekundama Riyad Mahrez je imao šansu da vjerovatno osigura titulu prvaka svom timu.

Alžirac je došao na vrh kaznenog prostora. Imao je priliku za otvoren šut, ali je on odlučio da potkopa loptu i prebaci istrčalog Alissona.

To se ispostavilo kao greška. Lopta je umjesto u mreži završila iznad gola i Mahrez je vjerovatno promašio titulu prvaka jer bi s pobjedom City otišao četiri boda ispred.

Ovako ćemo šampiona tražiti vjerovatno u foto finišu, ali City je i dalje prvi i bliži je tituli.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovo bi Mahrez zabio u 99 od 100 slučajeva.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Zato njega Vaha ne zove u repku xD
2 5
Goran86
Ovaj bolji od Salaha a ovo promasi..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi