RMC: Antoine Griezmann potpisuje za Barcelonu!
Sjajni reprezentativac Francuske konačno bi mogao zaigrati u Barceloni. Navodno je veliki transfer već dogovoren (Foto: EPA)

Navodno je sve završeno

RMC: Antoine Griezmann potpisuje za Barcelonu!

Midhat Šljivak

Napadač madridskog Atletica Antoine Griezmann ponovo se povezuje sa transferom.

Griezmann se konstantno povezuje s Barcelonom, a francuski RMC radio donio je sinoć informaciju kako je njegov transfer na Nou Camp već gotova stvar.

RMC tvrdi da je već sve dogovoreno i da će Griezmann ovog ljeta postati novi napadač katalonskog velikana, a to će svakako biti jedan od najvećih transfera u ljetnom prelaznom roku.

Iako je 2018. godine produžio ugovor sa Jorgandžijama, neuspjeh u Ligi prvaka i ispadanje od Juventusa, očigledno su dosta utjecali na njega i on je odlučio da napravi transfer.

Od 1. jula njegova klauzula u ugovoru "pada" sa 200 na 120 miliona eura. Očigledno su to Barci odlučili iskoristiti i Griezmann će po svemu sudeći obući dres španskog prvaka.

Griezmann o interesu Barcelone: Umoran sam...

Francuski fudbaler je prije nekoliko dana iskreno poručio da je umoran od silnih špekulacija o transferu.

“Navikao sam na to, ali sam i umoran od svega toga“, otvoreno je rekao Griezmann.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, čini se kako je nakon pet godina došlo vrijeme za rastanak. Griezmann bi, prema svemu sudeći, mogao promijeniti sredinu i potpisati za velikog rivala.

U 28 mečeva u La Ligi ove sezone je postigao 12 golova uz šest asistencija, dok je u Ligi prvaka na osam mečeva postigao četiri gola.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
To če biti katastrofa za Barcelonu.Bačene pare kroz prozor.
3 0
Babo
I ovu Barcu jebo kad ko hoće Ne bi me začudilo da postave Figa za sportskog direktora pufffff
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi