11

Komentari (11)

Sloboda
izgleda da će lewa u barcu, koji debili braćo moja, konjinoooooo
Klicko
Sigurno ide u veći klub i jaču ligu.Forca barsa
Miskolizac
Hahhaha veci, jaca liga, oj Klicko, pa jesi ti glup ili se samo glup pravis..aj jaca liga, to je isto upitno, al veci klub barca od bayerna moze biti samo u tvojoj glupavoj glavi, jet ocito ti je instagram i facebook mjerilo tko je veci.
salt_city
Ne bi bio ni prvi ni zadnji koji bi ostao do isteka ugovora, bayernu nista ne znaci 30 tak mil e u poredjenju s njegovih 30 tak golova u sezoni, minimalno..
King_Kenny
@salt_city ...na tih 30 dodaju jos 30 i mogu kupiti napadaca koji ce bez problema trpati 30 golova u toj slabasnoj ligi narednih desetak godina...
salt_city
slabasna liga u poredjenju s kojom? ako su samo 2,3 lige jace od njemacke znaci bundes liga je u top 4, bas se moze reci slabasna liga..
axel42
Hahahahha, pa kad Hoeness kaže ostaješ, tebi je ostati. Zašto služe ugovori? Bayerna neyebe u životu 40 mil, pa da te mora prodati.
King_Kenny
@axel42 ...totalna budalastina je pustiti igraca da ode djabe,a moze se uzeti za njega 30-40 miliona...i jos lik ima 34 godine...vrijeme im je da vrse smjenu generacije...
Sloboda
ostao bi on meni godinu dana na tribinama pa sa 34 nek ga uzme ko hoce
Dzematlija
Nema trenutno alternative za Lewandowskog. U Bayernu to znaju i zato ga ne daju. On je garancija za 40 golova po sezoni. Ko ce to nadoknaditi? Tih 30-40 miliona sto bi Barca dala za njega Bayernu nista ne znace.
ZIZOU1234
nije to Barcelona sinko njima ne trebaju pare...ne bi me čudilo da fino presjediš na klupi sezonu čitavu..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.