15

Komentari (15)

Sanska_Prangija
Kljucne rijeci: cini se... Kao sto se sedmicama vec cini. Navijam ili zivim za bayern, a lewa je zasrao motiku dobro. Allahmanet, nisi vec od mene navijaca kluba, kamoli od kluba. 1,90m jarane ?
user1652028573
Kardinalna greška i Barse i Levandovskog.
Sretno majstore veliki i hvala za sve sto si uradijo za Bayern.
Amazon63
Ovi iz Barce stvarno znaju racionalno trošiti pare koje nemaju haha
ubnt2
Kako nemaju bruda kad troše hahhahah...
Husrefbeg22
Ne znam kako najveci duznik medu fudbalskim klubovim amoze kupovati igrace. Barcelona je duzna do grla i trebala je davno biti u petoj amaterskoj ligi.
ubnt2
user1597698961
Liverpul duguje 700mil pa potpisuju nuneza,produze salahu,real je duzan 700 800mil pa potpisuju tchouamenija i ostsle igrace,,barcelona jest u najvecim dugovima ali niko od ovih velikih timova ne posluje u plusu
Sindibad
joj sto volim vas internet efendje... znas li hadalju uopste kome je duzna? svi prdite duzna, duzna a ne znate kome je duzna imbecili.. duzna manje vise samoj sebi jer goldman sachs je vlasnik barcelone.... kretencine
Medo-Brundo
Konacno…cini se… pa sta sada?
HarisADP
Odličano! Sad dajte nam 90m za ono gvn mamu vam njemačku skrtu
SeoRusilac
Nisu oni skrti nego racionalni, ostali nisu normalni
user1606950187
Sledeci Kounde tik tak
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.