Lewandowski je izabrao naredni klub u slučaju odlaska iz Bayerna

Špekuliše se o napuštanju Bavaraca

Lewandowski je izabrao naredni klub u slučaju odlaska iz Bayerna

A. Čaušević

Robert Lewandowski je ugovorom za Bayern vezan do ljeta 2023. godine.

Za sada nema dogovora o mogućem produženju saradnje pa se ne isključuje mogućnost da na kraju sezone Lewandowski poslije osam godina napusti Bayern.

Španski AS izvještava kako je sjajni Poljak izabrao naredni klub u slučaju napuštanja Bavarske. Svoje preferencije je dao Real Madridu.

Medij naklonjen Madridu navodi kako će iskusni 33-godišnjak na ljeto tražiti odlazak iz Bayerna, namjera su mu novi izazovi u takmičenju koje je drugačije od Bundeslige gdje već igra 12 sezona.

Na ljeto će situaciji biti potpuno drugačija nego što je sada jer će odličnom golgeteru ostati godina ugovora pa će Bayern biti primoran da sasluša ponude.

AS navodi da uprkos pokušajima Bayerna da se pokuša pronaći dogovor i produži ugovor, Lewandowski je odlučan u namjeri da sačeka ljeto i ostavi mogućnost igranja za Real otvorenom.

Ipak, s druge strane postavlja se pitanje da li bi dovođenje Lewandowskog imalo smisla obzirom da također 33-godišnji Karim Benzema igra fenomenalno te je među glavnim kandidatima za osvanje Zlatne lopte paš kao i Poljak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mele
Ako bi to bilo moguce, zasto da ne, Mbappe, Benz, og Lewa.. bolje od ferarrija...udarni trio u napadu.
5 2
Klicko
Dolazi iz loše lige u goru,kakav ti je cilj igrati protiv levantea,osasune,eibara,getafea.Idi brate u Englesku maltene svaka utakmica derbi
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi