Lewandowski ne igra protiv Engleske, zabrinuti i u Bayernu

Problemi za Poljaka

Lewandowski ne igra protiv Engleske, zabrinuti i u Bayernu

A. Čaušević

Poljska u kvalifikacionom meču protiv Engleske neće moći računati na svog najboljeg igrača. 

Iz FS Poljske su saopštili da Robert Lewandowski ima blagih problema s kolateralnim ligamentima desnog koljena te da mu predstoji pauza.

Napadač Bayerna će se odmah vratiti u Minhen gdje će započeti proces oporavka, a kako stvari stoje upitan je za susret Lige prvaka.

Lewandowski bi trebao pauzirati desetak dana što znači da će sigurno propustiti prvi susret četvrtfinala protiv PSG na Allianz Areni.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ovaj 32-godišnjak je u svim takmičenjima ove sezone zabio 42 gola za Bayern i njegovo neigranje bi svakako predstavljalo nenadoknadiv hendikep.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi