Isplivao novi prljav veš o sebičnom Lewi: "Mislio sam da nema većeg od Robbena, a onda..."
Foto: Screenshot

Nijemci ga ne vade iz usta

Isplivao novi prljav veš o sebičnom Lewi: "Mislio sam da nema većeg od Robbena, a onda..."

Eldar Ganibegović

Robert Lewandowski i dalje je tema medija u Njemačkoj.

Poljski napadač ovog je ljeta napustio Bayern i prešao u Barcelonu, ali u Njemačkoj kao da se ne mire s gubitkom najveće zvijezde Bundeslige pa se trude što više loših stvari o njemu da pišu i govore.

Navodno Robert Lewandowski nije uživao najbolji glas u momčadi Bayerna. Barem tako misli "Sport Bild" koji izvještava o sukobu Poljaka i Leroyja Sanea.

Također, u ovom tekstu za ime Lewandowskog veže se i epitet "sebičan".

Pričalo se da Lewandowski nije u najboljem odnosu s trenerom Julianom Nagelsmannom. No pokazalo se da se nije slagao ni s nekim igračima.

"Poljak nije bio popularan u svlačionici kao što se činilo na terenu. Priča se da Lewandowski nije uživao najbolji ugled i da su ga doživljavali kao sebičnog", čitamo.

Kristijan Falk, novinar "Bilda", otkrio je da je Poljak bio u sukobu sa Saneom. Brojne su pretpostavke da je unutarnji sukob utjecao na kolebanja u formi njemačkog reprezentativca. Falk je čak citirao bivšeg igrača Bayerna. 

"Doživio sam dosta sebičnih igrača u Bayernu. I uvijek sam mislio da je Arjen Robben najveći egoist, ali onda se pojavio Robert Lewandowski", citirao je novinar.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bilo kako bilo, Lewandowki je prošlost Bayerna, a sadašnjost i budućnost Barcelone u koju se još uvijek uklapa.

Do sada je postigao jedan gol i to u Gamper Kupu protiv Pumasa (6:0), dok sinoć nije bio od pomoći svojim saigračima na startu La Lige, s obzirom na to da su remizirali 0:0 protiv Rayo Vallecana. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
"Nijemci ga ne vade iz usta." :D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi