30

Komentari (30)

Mirsad1705
Vratio sam se na stranicu i na ovaj komentar SAMO IZ JEDNOG RAZLOGA. Sve ove spodobe i nesoji, čiji je jedini komentar vrijeđanje, psovka i nazivanje drugih ljudi pogrdnim imenima, u stvari vrijeđaju sami sebe. Normalno je da se ne slažete sa nekim, to je vaše pravo i mogućnost da je iskažete, no to vam NE DAJE za pravo da bilo koga vrijeđate i da nekome psujete mater. Ako si tako jak i tako hrabar, OSTAVI SVOJE IME I ADRESU, TELEFON, izađi pred mene pa onda psuj. Ovako si samo kukavica i podli, zli hajvan.
Sto se tice toga u podpunosti se slazem s tobom. U svakom mom komentaru to neces procitat. Al pusti to najpametnije ne reagovat to ionako nemozes nista rijesit
Mirsad1705
Uprava Bajerna, ufurani nalickani fašistoidni morbidni licemjeri, NE MOGU progutati da neko (naročito ne iz Poljske), može sam odabrati gdje želi nastaviti karijeru. Umjesto da mu ljube stopu, jer da im uzmu bodove koje su im donijeli golovi Levandovskog, bili bi ekipa iz sredine tabele, koja se bori za ligu Evrope. Ne navijam za Bajern, prije bi se reklo da su im antipatični, jer ih toliko guraju sudije i njemački fudbalski savez, jer se tako bahato ponašaju otimajući drugim klubovima dobre igrače, ali im je Levandovski doista osvjetlao obraz i pošteno odradio svoj dio posla. Sva ova blamaža oko njegovog transfera ide na dušu Bajernu, jer će tako prije odbiti nego privući neke nove zvijezde, poput Levandovskog.
90% nema veze sta si napiso. Cuj nemoze progutat da sam izabere? Pa on moze izabrat niko mu ne brani a posto je jos pod ugovorom Bayern ima pravo da ga ne pusti. Drugo!! Da mu uzmu bodove od golova sta je postigo Lewa? Pa imal idje veze da je napadac tu a da ne postize golove. Ja sta ce nego, pa tu je i to mu je poso da to radi a svi se slazemo da je Lewa to radijo savrseno. Cuj otimaju Igrace!! Bayern ni odkog ne otima, niti primorava nekog da tu igra a posebno ako je isti pod ugovorom tamo i taj ga klub nece pustit bas kao sto je sad situacija sa Lewom. Barsa tamam da se na glavu izvrne ako ga Bayern nece pustit nece. Tako da Komentar ti je bezveze o otimanju jer prije bi reko da koji god Klub u Bundesligi proda igraca Bayernu on slabi sam sebe i sam je sebi kriv sto nemoze bit konkurencija Bayernu. A prije ovog svega da me nebi pogresno Skonto, Navijac sam Bayerna i uopste ne opravdavam upravu Bayerna ako mu doista budu pravili Problem oko odlaska. Lewa to nije zasluzijo
senja
Idi ubij se, retardu glupi. Kada se nađe maloumnik pričati o nečemu o čemu blage veze nema...
Benz
Vala si se nalupo, ko maksim po diviziji
Nebitno sta Lewa uradi, Majstor je i kapa mu do poda. Bayern nikad nije niti ce kad vise imat boljeg Napadaca. To je tako i hvala Lewi za sve. Neka Majstor ide ako hoce. Bayernova uprava debelo grijesi sto mu nece dozvolit odlazak i ako napravi cirkus oko ovog.
senja
Još jedan retard koji blage veze nema o životu...
Da se itekako iz tvojih komentara zakljucit ko je ustvari maloumnik. Slucaj si vratiti se u prvi razred i dobro slusat kad se prica na temu kucni odgoj i vaspitanje.
C.Banks
Ne znam da je ikad ijedan napadač igrao za Bajern i otišao da mi nije ostao drag, osim ove kujice. Elber, Cikler, Roy Makaay, Klose, Toni, Pizzaro, pa i ovi slabi što su igrali s klupe Ali Dei, Hašemian
BogatiDijasporac
Nije ti drag jer lik hoce da ide iz Bayerna? Nigdje veze. I jos ga hladno nazivas kujom. Mozak k'o u pileta jbt.
senja
Nije u tebe ni ko u pileta, retardu ****ni. Sam je potpisivao ugovor. I šta sad, da ga Bayern nekome poklanja? Pušite ga, retardi. Ili će Bayern odbiti za njega koliko traže, ili ostaje do kraja ugovora...
senja
Bayern je uvijek imao igru u kojoj bi se bilo koji sposoban napadač nazabijao golova ko Lewandowski. Da je Bayern imao takvog napadača kada je u špicu igrao Gomez, ili nekoga tipa Haaland (koji je bolji od Lewe) dao bi još više nego Lewa. Koliko je Gomez ispromašivao zicera... A dobro je ovaj novinar rekao, golovi mu nisu nešto važni, jer bi sa ovakvom igrom u Bayernu bruku napadača imalo sličnu statistiku...
Benz
Kapa dolje za Lewu, za ono sto je ucinio, ali ga je dobro opisao ovim "hladni placenik" .. moglo je to i drugacije i bolje..
BogatiDijasporac
Pa, mozda ga je upravo Bayern namjerno gurnuo u ovu poziciju? Ocrnili su ga, jer Bayern ima itekako veliki uticaj u njemackoj stampi.
Benz
@BogatiDijasporac opet kazem, moglo je bolje i drugacije.. Lewa jednostvno ima veliki ego, nije moga da istrpi sto mu jos prosle godine nisu produzili ugovor.. i onda je krenuo po stampi i portalima da obavjestava upravu o svojim planovima.. nije ni Bajern bez putera na glavi, zauzeli su cvrst i arogantan stav, ali im ugovor daje za pravo.. dodaj na to pohlepnog menadzera i Barcu koja nudi mizerne cifre zeleci da sto vise ustedi i imas ovakvi situaciju..
irnes4
Klosari bijedni Lewa i jest legenda ,proci ce godina i godina kada ce neko skor imati kao on
senja
Kložar je jedino Lewa, retardu maloumni.
Fino alla Fine
Del Piero, Zanetti, Maldini,Totti,Lampard,Gerard,Raul,Puyol i da ne nabrajam dalje.,TO NE POSTOJI VIŠE!!!!
BogatiDijasporac
A kad ga je Bayern 'ukrao' Borusiji, onda je to bilo vrhunsko poslovanje. Kad je Lewa forsirao Borusiju da ga puste u Bayern, onda nije bio "kuja"? Licemjerstvo. Sve u svemu, nabrajas igrace koji su ponikli u tim klubovima a to Lewa nije u Bayernu u svakom slucaju.
Slabo znas o Bundesligi i njegovom prelazku u Bayern a pises takve gluposti. Lewa je u Bayern doso kao slobodan igrac.
senja
Joj ovih retasrdiranih bolesnika koji puše ove priče "ukrao" i slično. Pa majku vam retardiranu, kako se igrač može ukrasti? Evo što onda Barca sada ne ukrade Lewu??‍♂️Je li ga neko pištoljem tjerao da potpiše ugovor? Joj što ne mogu retardiranih ljudi. Ko vam dade internet...
Medo-Brundo
E vala ga i ovaj usr@ sa ovim clankom. Kao da je pisao o nekome ko je dao 30 golova za Bayern.
Lenox
Napisati za čovjeka da njegovi golovi nisu bitni, a čovjek postigao skoro 350 golova za Bayern u svim takmičenjima, osvojio s njima sve i na kraju ga popljuvat hahahah kakvih paćenika ima.... nisu samo Bošnje pljuvači
koraj
Isti taj klub mu je davao po 20m godisnje + bonusi. Imati vazeci ugovor i nuditi se okolo kao jeftina fufica nije ljudski nego ljigavski. Bayernu kapa do poda zbog ponasanja i principa od kojih ne odstupaju. Ne navijam za njih ali ih itekako postujem.
axel42
Upravo tako. Kažu šta je čovjek učinio za Bayern. Pa sve je to on masno naplatio. 23 miliona godišnje plus bonusi. Tu je postao svjetska zvijezda, 2 puta zaredom proglašavan najboljim igračem svijeta. Neradi se to tako kao on i njegov yebeni agent Zahavi. Nego lijepo sjedneš za sto pa probaš naći zajednički jezik. Od kada pratim Bayern uvjek su izlazili u susret svojim igračima ali ovaj što radi je van svake pameti. Čuj štrajkovaće. Pa zbog ovoga Bayerna još više poštujem, jer neodustaje od svojih principa i neda se ucjenjivati.
BogatiDijasporac
Halo bolan, dusebriznici, jeste li ovako pizdili kad je Lewa izradio Borusiju zbog Bayerna?
axel42
Buraz razlika je u tome što mu je sa Borussiom bio isteko ugovor pa je prešao besplatno u Bayern. On je ovdje pod ugovorom još! Razumiješ li ti tu razliku? Pustili su oni mnoge fudbalere da odu. Kroos, pa Thiago, došli lijepo rekli želimo nešto novo oprobati i sjeli dogovorili se! Naravno da dodje do zasićenja ali ne na ovakav način forsirati prekid saradnje. Thiaga pustili maltene džabe ali uz dogovor sa igračem i budućim klubom a da nepuste jednog Lewu koji je ruku na srce porušio sve moguće rekorde. Ali ovdje nešto ima a Bayern pokazuje zube jer neželi da sutra dodje sledeći kreten pa traži raskid saradnje.
senja
Retardu, ori njivu konino jedna. Šta si se ufatio fudbal komentarisati, a nemaš tri čiste u glavi... Morončino glupa.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti