Prosinečki odgovorio Rebiću: Ne znam ko je on

Prosinečki odgovorio Rebiću: Ne znam ko je on

Edmir Škorić

Bivši selektor BiH Robert Prosinečki komentarisao je ono što je na svom Instagramu objavio Ante Rebić.

Hrvatski napadač je danas odgovorio na kritike, a između ostalog je prozvao selektora Zlatka Daliać, ali i Roberta Prosinečkog, nazvavši ga "TV stručLjakom".

Takođe je napisao da je Hrvatska zadnje dvije-tri godine "gov*o" i da nema selektora koji bi iskoristio kvalitetu hrvatskih igrača.

Robert Prosinečki mu je wsada odgovorio u dvije rečenice.

"Ne znam ko je Rebić. Nisam ga nešto vidio već duže vrijeme", kazao je Prosinečki za Index.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Vlaović danas nije želio dati komentar oko Rebića.

Podsjećamo, reprezentacija Hrvatske je u osmini finala izbačena od Španije nakon produžetaka. Gubila je 3:1, stigla do 3:3, a na kraju primila dva gola u produžetku od Furije koju očekuje duel sa Švicarcima u četvrtfinalu.

Top Komentari

LjutiKrajisnik
Prosinecki je bio top igrac, i misli živjeti od stare slave. Isti ovakav komentar dao je i Medunjaninu. Pa jbte znas li sta drugo reci osim "Ko je Rebic, Ko je Medunjanin...". Ko si ti prosinecki u zadnjih 10-15 godina?
9 2
bk123
Bježi Prosinečki ne rise....ko igraču svaka čast, trener NULA a komentator je kako bit. Mogu i ja s.r.a.t poslje utakmice što i kako
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi