Robert Prosinečki će u ponedjeljak saopštiti spisak za Lihtenštajn i Armeniju

Kvalifikacije za EP

Robert Prosinečki će u ponedjeljak saopštiti spisak za Lihtenštajn i Armeniju

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u septembru nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Zmajevi će 5. septembra igrati na domaćem terenu protiv Lihtenštajna, dok tri dana kasnije gostujemo u Armeniji. Selektor našeg tima Robert Prosinečki će u ponedjeljak saopštiti spisak za ove utakmice.

Prosinečki će održati press konferenciju u prostorijama NSBiH sa početkom u 11 sati, te će otkriti na koje igrače će računati za okršaje protiv Lihtenštajna i Armenije.

Također, na press konferenciji će biti i selektor mlade reprezentacije Vinko Marinović. On će saopštiti spisak mlade selekcije za meč protiv Belgije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se igar 2021. godine.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Što se tiče naše seniorske selekcije nakon četiri utakmice nalazimo se na pretposljednjoj poziciji sa četiri osvojena boda.

Top Komentari

Koba84
Zovi ovog Krpica iz Zelje pod hitno.
0 4
Fce
Ako ne osvoji svih 6 bodova ovaj treba ici
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi