Robertson otkrio kako su dva igrača Liverpoola bila jako ljuta zbog poraza od Napolija
Robertson također nije bio zadovoljan sa igrom svog tima

Redsi su potpuno nadigrani u utakmici protiv italijanskog tima

Robertson otkrio kako su dva igrača Liverpoola bila jako ljuta zbog poraza od Napolija

S. Pašalić

Liverpool je jučer pretrpio težak poraz od Napolija u prijateljskoj utakmici rezultatom 3:0.

Iako su Redsi bili bez nekoliko vrlo bitnih igrača, to ipak nije bio izgovor da budu potpuno nadigrani od strane italijanskog kluba, a nekim igračima Liverpoola je to teško palo.

Andrew Robertson je nakon meča otkrio kako su Jordan Henderson i James Milner bili jako ljuti na ekipu zbog poraza.

"Nije bilo dovoljno dobro. Bili smo miljama dalje od njih. Bili smo nadigrani. Ponekad smo izgledali glupo jer nismo igrali kao tim."

"Moramo analizirati poraz i poboljšati se jer naša sezona počinje za sedmicu dana. Moramo biti bolji od ovoga.", rekao je Robertson koji je zatim objasnio šta su Henderson i Milner uradili na terenu.

"Jordan Henderson i James Milner su nas sakupili u grupu na terenu i ono što je rečeno ne može se otkriti prije 9 sati navečer. To nije bio krizni sastanak, ipak je to predsezona"

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ali ne može nam postati navika da gubimo ili da igramo neriješeno. Moramo uložiti puno veći napor.", dodao je Robertson.

Liverpool je još uvijek bez Salaha, Firmina i Manea koji su ovog ljeta igrali za reprezentacije pa su ostali duže na odmoru i zato ne čudi što su Redsi u posljednje četiri utakmice doživjeli tri poraza i jednom odigrali neriješeno.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije