Oglasili se Robijaši: Mislimo samo na Čelikov interes

Burno u Zenici

Oglasili se Robijaši: Mislimo samo na Čelikov interes

H. Zilić

Burno je u Zenici posljednjih dana.


Tenzije na relaciji Fuad Kasumović - navijači NK Čelik nikako se ne smiruju. Navijači Čelika nezadovoljni su odnosom Kasumovića kao gradonačelnika Zenice prema njihovoj svetinji, pa u posljednje vrijeme sve više i negoduju.

Oglaasili su se i navjerniji navijači Čelika, popularni Robijaši, čije saopštenje prenosimo u cijelosti.

"Fuad Kasumović je odlučio i da zaprijeti nekim nezadovoljnim građanima Zenice da će zbog nekakvih grafita na nekom zidu pucati na njih i ugrožavati njihovu sigurnost. Zbog nekoliko poruka na zidu, koji prema katastar.ba, uopće nije u njegovom vlasništvu?

Pri tom naziva UO NK Čelik Zenica huliganima, pa vjerovatno što spašavaju klub od njegove navale da ga ugasi. Ako bude problema na protestu, zna se ko je građanima prijetio oružjem.

Isto tako, molimo i ostale pripadnike i simpatizere ostalih političkih partija, da ni ne pokušavaju okrenuti ovu situaciju "na svoj mlin", jer mi ćemo prozvati svakog, to smo i dokazali. Namjere Robijaša su kristalno jasne, mislimo samo na Čelikov interes, a samo ih neće vidjeti takvima, oni koji ne žele.
Mi idemo za naš Čelik do kraja, pa tako pozivamo sve građane da se ne spuštaju na nivo dotičnog i da pokažemo mirno i dostojanstveno koliko nam znači naš klub.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

ČELIK JE ZENICA!", stoji u saopštenju UG Robijaši Zenica 1988.

[facebook]https://www.facebook.com/Robijasi1988/photos/a.255339271171509/4139255596113171/[/facebook]

Top Komentari

AsmirM
Kastar ba je *****a od stranice , stari snimci ,vlasnika milion na parceli .
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti