Klupski neprijatelj broj 1: Navijači Čelika na ulicama Zenice pokazali šta misle o Fuadu Kasumoviću

Pojavili se plakati sa prekriženim likom gradonačelnika

Klupski neprijatelj broj 1: Navijači Čelika na ulicama Zenice pokazali šta misle o Fuadu Kasumoviću

M. Šljivak, foto: D. Kurbegović

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović izazvao je pravi gnjev navijača NK Čelik nakon što je odlučio da raskine ugovor sa klubom i da upravljanje stadionom Bilino polje preuzme Javno preduzeće Zenica d.o.o.

Kasumović nije omiljena ličnost među navijačima NK Čelik. Netrepeljivost sa obje strane traje već dosta dugo, a Kasumović se našao u centru pažnje i u proteklom periodu kada je potpisao ugovor o korištenju stadiona za ekipu Mladosti iz Doboj Kaknja.

Međutim, to NSBiH nije prihvatio jer iz Doboj Kaknja nisu potpisali ugovor sa NK Čelik i na kraju je Mladost ostala bez licence za Premijer ligu.

Iz Čelika su poručili da samo oni mogu sklapati ugovore sa drugim timovima o izdavanju stadiona na korištenje i niko drugi, a kasnije je Kasumović odgovorio raskidom ugovora sa zeničkim klubom.

To je očigledno razbijesnilo navijače Čelika. Oni su se danas oglasili saopštenjem u kojem su najavili mirne proteste 19. juni, jer kako kažu, žele da prekinu tiraniju od strane Kasumovića.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Kao uvod u proteste danas su se u Zenici pojavili plakati sa prekriženim likom gradonačelnika Kasumovića i tako su navijači Čelika još jednom pokazali šta misle o njemu.

Definitivno ga smatraju klupskim neprijateljem broj jedan.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fukaraslana
Svaka cast Robiiasi tako se voli klub a ne kao kod nas u Tuzli ovaj gradonacelnik Imamovic nas laze godinama imamo najgori stadion u drzavi a fol dvaku izbornu godinu napravice stadion
19 1
AsmirM
Nije Fudo ukrao milione iz Celika ,gdje su ostali likovi . Nije Celik vlasnik stadio nego podstanar kao Sarajevo
7 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi