20

Komentari (20)

NEUTRAL
No Politiek,Yes Fudbal!!
fukaraslana
Samo jako Robijasi podrska iz Tz
Lalaland
Bili ste mrtav Klub prije tog Kasumovica sta sad hocete? RIP Čelik radite na reinkarnaciji ??
nije.suplja
Ocito nisi procitao tekst
redbull
Haha, on je preporodio Zenicu, bez njega nismo znali sta je sunce.
GuiliDamou
@Lalaland josh jedan od onih koji vole da ubiju vrijeme tako sto piskaraju po mobitelu, sta guras nos tamo dje ti nije mjesto!?
dinass
Sto su se pudlice nakotile,pusta fudo da se drva prodaju po facebooku
Ende
Robijaši bitni k'o semafor u GTA
sanel1988
Cim citas bitni su
redbull
Potaj sda iz 2016, a sacekaj jos malo pa pitaj i kadumovica koliko su bitni.
Malmi_Suomi
Hajte molim vas vi Zeničani da već jednom objasnite o ČIJEM SE LOPOVLUKU ovdje radi ? I ko je ZA Čelik a ko je protiv njega ?? Lp
ja_doso_nako
Za Celik su pravi istinski navijaci, carsijska raja. Protiv njega su ovi iz Uskoplja i svi oni kojima je metar asfalta odradio u ove 4 godine. Kasumovic pokra boga oca a kad malo nesto odradi po selima, prosjecan njegov sljedbenik povede citavu porodicu od bog zna koliko njih na glasanje, i onda i komsije natjera da tako rade. eto u kratko ko je za koga. LP
Malmi_Suomi
@ja_doso_nako E hvala ti buraz i ako sam pretpostavio da je to 90% tako samo nisam bio siguran i hvala tebi ko insanu/ čovjeku na ovakvom odgovoru i fakat ti hvala .
A iskren sam bio kada sam postavio ovo pitanje jer nisam siguran bio 100% u čemu je fazon jer pisaj ti BHpremier ligu bez Čelika i hvala brat još jednom na odgovoru.
A ovima što pucaju dislajkove mogu reći samo na donju pipu.
ja_doso_nako
@Malmi_Suomi vjerujem i vecina ovih dislajkova je mislila da je to nekakvo podmuklo pitanje u vidu pod****vanja. Meni je licno uvijek drago da mogu na normalan nacin objasniti neke stvari, jer gledajuci ovu situaciju sa strane covijek ne moze da odluci kome da vjeruje, jer je fuJdo jedan veliki prevarant i manupulator koji cak ima svoje botove po raznim drustvenim mrezama (pa cak i ovdje) kojima placa da bi srali u njegovu korist. Od njegovog mandata puno se firmi zatvorilo u gradu, a ovo mu je jedini otpor, i jedina grupa ljudi koja mu pokazala zube, i to mu ne pase. Tebi hvala na kulurnom pitanju i zeljama za povratak Robova i Celika u PL borimo se, da se vratimo, ali kad klub bude 100% saniran i bez dugova to nam je jedini cilj. A do tad lijep pozz.
Malmi_Suomi
@ja_doso_nako buraz moj , ja dijete Sarajeva iz čaršije i sa asfalta i koji sam navijač F.K.S. ne mogu da ne gotivim F.K.Čelik i posebno što na grbu Vašem imate ⚜ i + koji sam LUDI patriota za ovom domovinom našom Bosnom i Hercegovinom. Ukratko... opet ću ponoviti : yebo BH premijer ligu bez Čelika istinski i od srca i dabogda se vratili gdje Vam je mjesto i prije nego što mislite da će te što se lično mene tiče .
A neće ni Pujdino do sudnjeg dana a ROBOVIMA i Čeliku želim svako dobro kao i tebi BRAT !!!
p.s. Ukratko pošto sam u poslu.
Lijep pozdrav
dinass
Treba jos dodati i da je SDA krala Celik 20godina i da je fudo u sklopu SDA vec haracio Celik a sad i samostalno optuzujuci klub i navijace da su SDA pa ti sad vidi kakav je to covjek.Zenicanima se toliko SDA zgadila da su u fudinim obecanjima vidjeli spas ali procitan je i on i slijedi mu sudbina bivse stranke.
dinass
Rijetko normalno razmisljanje,uglavnom dobijamo uvrede iz Sarajeva mada je svima jasno da pravi navijaci trebaju voljet svoj klub a ne mrziti drugi.
Malmi_Suomi
@dinass brat moj dragi ja ne mogu da mrzim " naše / moje " klubove to mi odgoj ne dozvoljava a pogotovo kada vidim da se ogromna nepravda radi protiv kluba kojem je mjesto među 3 prve ekipe u BH premijer ligi + tradicija tog kluba .
I tebi ću ukratko pošto nemam puno vremena ( radim jbga) nisu ni svi PRAVI Zeničani isti a ni PRAVE Sarajlije i nadam se da me razumiješ tj u " svakom žitu ima kukolja".
ZA ČELIK i ZA ZENICU a sda i ta govvna nemoj mi ih molim te i onako sam dijete/ čovjek iz miješanog braka + oženjen Finkinjom pa ti skontaj.
I definitivno cijeli svoj život sam APOLITIČAN ali ne dam na svoju državu Bosnu i Hercegovinu kakva god da je i za koju sam se srcem borio i ostao invalid 80% ali nisam se borio za SDA nego za NAROD, RAJU , GRAD, DRŽAVU.
Vozdra BRATE
ja_doso_nako
Hvala velika lave! Sve najbolje vama, i da budete u samom vrhu (dok se mi ne vratimo :)) Realno stare ekipe koje imaju tradiciju i navijace zasluzuju da se bore za sami vrh Sarajevo, Sloboda, Borac, Zeljo, Celik, Velez to je srz BH fudbala. Naravno da je atmosfera na stadionima bolja, i sama liga je zanimljivija kad igraju ti klubovi pa cak i kad su u losijoj poziciji na tabeli. Za vrijeme tekme naravno da postoji rivalitet, ali mimo toga se treba postovati, jer zamislite ligu sa samo jednim ili 2 kluba koja sam naveo gore, znaci Saban liga. Jos jednom hvala tebi na podrsci, iako nismo navikli na tako nesto iz glavnog grada, fino je vidjeti da ima i tamo normalne raje ;) sve najbolje!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.