Zenica "gori": Robijaši su znali kako da obilježe rođendan Čelika

Brojni navijači se okupili

Zenica "gori": Robijaši su znali kako da obilježe rođendan Čelika

E. Škorić

Više stotina Zeničana večeras se u centru Zenice okupilo kako bi proslavili 76. rođendan kluba s Bilinog polja.

Nakon jučerašnjeg defilea omladinaca NK Čelik, danas je u centru Zenice tokom cijelog dana bio prigodan program u obilježavanju rođendana crveno-crnih.

Ipak, glavni dio dogodio se u 21 sat, kada je priređen spektakularan vatromet i velika bakljada.

Navijači Čelika će u subotu takođe održati mirne proteste kako bi izrazili nezadovoljstvo odnosom Gradonačelnika i Gradske uprave prema NK Čelik. Očekuje se da će se tada u Zenici pojaviti i nekoliko hiljada navijača i simpatizera crveno-crnih sa Bilinog polja.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Čelik je posljednjih godina u velikim problemima, trenutno igra u Kantonalnoj ligi, ali ljubav navijača je iz dana u dan sve veća i veća, a to uostalom pokazuju i ovi snimci koji nam dolaze iz Zenice.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sanel1988
Volimo te starče
15 0
redbull
Pita se Čelik u ovom gradu vise nego sto neki misle.
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije