Robijaši utrčali u teren, utakmica u Tešnju bila je kratko prekinuta

Robijaši utrčali u teren, utakmica u Tešnju bila je kratko prekinuta

Edmir Škorić

U Tešnju se igra meč 24. kola Prve lige Federacije BiH između TOŠK-a i Čelika, a nakon pola sata igre mreže miruju.

TOŠK se bori za opstanak i jako su im bitni bodovi danas, a sigurno da i Čelik želi da sezonu privede kraju u što pozitivnijem ishodu.

Susret u Tešnju trebao je početi u 17 sati, ali kasnio je najmanje 70 minuta, pa je počeo u 18:10. Razlog kašnjenja meča je saobraćajna nesreća koja se dogodila kod Žepča tako da je tim Čelika kasnio na susret.

Iako je bilo šansi, u prvih pola sata igre (do trenutka objave teksta op.a) nije bilo pogodaka, a u jednom trenutku na teren su utrčali navijači gostiju iz Zenice.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nije poznato zbog čega, ali su se Robijaši odjednom našli na terenu, da bi kroz nekoliko minuta napustili isti, pa je meč nastavljen.

Top Komentari

Labile
Shabani Zenica u standardnom izdanju
1 1
Baco
Majke mi ako se ne obračunao sa sudijama opet će nam krojiti kapu.Ove čaršije što je Zenica odhranila neka se stide ,i Vas će isto s****t banda kad tad,a do tada Lp i uživajte trenutno Bog mi je svjedok ....
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi