Potvrđena devetogodišnja zatvorska kazna Robinhu

Zbog silovanja djevojke u Milanu

Potvrđena devetogodišnja zatvorska kazna Robinhu

Edmir Škorić
Teme:

Nekadašnja brazilska zvijezda Robinho mora da ide u zatvor.

Robinho će odslužiti devetogodišnju zatvorsku kaznu zbog grupnog silovanja, potvrdio je Apelacioni sud u Milanu.

Slučaj se dogodio 2013. godine u Milanu, za koji je Brazilac tada nastupao, a žrtva je 23-godišnja djevojka.

Sud je visinu kazne obrazložio riječima da je Brazilac brutalno ponizio žrtvu i preusmjerio istragu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Robinho je te večeri bio u društvu prijatelja u jednom klubu u kojem je tada 23-godišnja djevojka albanskog porijekla slavila rođendan.

Robinho je za silovanje optužen i 2009.godine, kada je kao igrač Manchester Cityja u Leedsu navodno napastovao nepoznatu djevojku.

Top Komentari

Mahatma.Barbie
Ovi sa Grbavice kao članove imaju osuđenog silovatelja i lopova malinara Fikreta. Još im samo fali Velja Nevolja kao član kluba.
2 4
sdsport15
Sve su vec poluspremne samo n'a spomen imena, Robinjo, Ronaldo, Ronaldinjo i dr. A kad shvate da su za njih potrosna roba i da nece kao gold digerke moci uzivati u njihovom raskosu i bogatstvu onda bez imalo stida ih tuze. Ne znam kako sudije i sudovi nasjedaju na to.. . Free Robinjo...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi