6

Komentari (6)

Chelsea1
Isti kao i njegov zemljak kad je presao u Penal Madrid mali Luka Jovic, bolje bi mu bilo da je ostao u Frankfurtu i dalje bi tresao mreze.
saju701
Vlahovic ne vrijedi vise te pare hocu reci propao kao zeton.
user1676286668
Nista nije pogriješio lik....precijenjen igrač kao većina danas
Voland
Čim ti i dalje spominješ Vlahovića, iako je preko godinu dana igrač drugog kluba, znači da još uvijek patiš za njim i da te kompleksi pojedine. Juve uvijek može prodati Vlahovića i namiriti pare koje je dao. A ti bujrum prijatelju, uzmi ako možeš dobru lovu za Jovića i Cabrala. Da vidim ko će ponuditi visoke cifre za njih dvojicu
F1F
Šta hoćeš da kažeš da će Juve uzeti iste pare koje je i dao ?? Nikad LEVAT ostaje LEVAT . Jbga
Voland
Juventus i ne planira prodaju Vlahovića. Sumnjam da klub trenutno i žali za parama koje su dali za njega. Momku su 23 godine i teško se može naći bolji napadač (sa više potencijala) u tim godinama. Ne znam zašto je levat? Bio je povrijeđen par mjeseci i normalno da mu treba vrijeme da se vrati u formu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.