Rođeni se ne šale ni na treninzima, Dudić potpisuje?

Mostarci na pripremama u Antaliji

Rođeni se ne šale ni na treninzima, Dudić potpisuje?

E. Škorić

Fudbalski klub Velež pripreme u Antaliji polako privodi kraju, mada će Rođeni još nekoliko dana ostati u Turskoj.

Velež je krajem januara doputovao u Antaliju i već desetak dana Ibro Rahimić i njegovi saradnici rade s igračima. Glavni cilj je da Velež i na proljeće bude najbolji u Prvoj ligi FBiH i da tako izbori povratak u elitni rang bh. fudbala.

Na jutrošnjem treningu u Antaliji moglo se vidjeti da Rođeni shvataju ozbiljno svaki minut proveden na turskom tlu i na kvalitetnim terenima. Kod igrača nije izostala agresivnost, niko se nije štedio ni na treninzima, a Rahimić je nonstop od igrača zahtijevao da napadaju i prave pritisak.

Upravo onako kako Velež igra, napadački i agresivno izgleda i na treninzima. U Veležu su svjesni da još ništa nije gotovo kada je u pitanju borba za prvo mjesto u Prvoj ligi FBiH, a dolazak u Tursku je pokazatelj da Mostarci imaju visoke ambicije.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na pripremama s Veležom je i mladi Adnan Dudić, koji je došao iz Norveške i, kako nam je rečeno, najvjerovatnije će potpisati ugovor s klubom.

Inače, Veleže sutra igra protiv ruskog Sibira prijateljski meč, a prije dva dana je pobijedio U21 tim Vorskle sa 2:0, s tim da su i u timu Veleža igrali mladi igrači. Dvadesetjednogodišnji veznjak se smatra također pojačanjem za ekipu Veleža.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
Karaj mundire!
6 2
nijepoznat
Zeljo
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije