7

Komentari (7)

velez mo
SVAKA CAST PREDSJEDNIKU HASICU I CITAVOJ UPRAVI NA SVOM RADU,KAKVA PRODAJA IGRACA,IDEMO IDUCE GODINE NA TITULU.SAMO JACI NIKAKO SLABIJI.
starmac
Idemo Rodeni,samo jako.Rad,red i disciplina.A za navijace se ne sekirajte,vidicete podrsku kakvu od 1990 niste imali u gostima a to je protiv Olimpika.Mostar u srcu VELEZ do groba.
milivoje
Druže Tito na onome svijetu,eto Veleza nosi ti štafetu
Raikkonen
A šta se ima reći za Velež? Sve je davno rečeno. Politika ga je srozala ali će se dići ako Bog da kao i nas stati most u Mostaru. Forza Velež i voli vas Sarajevo kao što je uvijek i voljelo
rodjak
IDEMOOOOO RODJENIII,dosta spavanja vise,imamo velikog posla na proljece , mora se poceti sa radom. VFC THE RELIGION
Dela
NAPRIJED ROĐENI... KRAJINA VAS VOLI...
Seva1956
Hajmo ROĐENI ! Samo jako, i na prvu ! Svi smo uz VELEŽ ,i dajemo punu podršku igračima i stručnom štabu. Prvi smo, i ako Bog da ,i ostatćemo prvi !--FOR ZA VELEŽ--
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.