Roditeljska pažnja zbog Davida Silve na fotografiji Manchester Cityja

Španac u centru pažnje

Roditeljska pažnja zbog Davida Silve na fotografiji Manchester Cityja

Manchester City je sinoć na domaćem terenu porazio Southampton u okviru engleskog Premiershipa sa 2:1 i na taj način je produžio niz pobjeda na 12.

Kasni pogodak za pobjedu svog tima postigao je sjajni krilni fudbaler Raheem Sterlinga, a nakon meča fudbaleri koje s klupe predvodi Pep Guardiola su bili veoma sretni.

Oni su napravili timsku fotografiju u svlačionici nakon susreta, a u centru pažnje bio je Španac David Silva.

S razlogom možemo reći da bi na ovu fotografiju trebala biti stavljena roditeljska pažnja zbog španskog veznog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pogledajte i sami:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

infinity2612
Ko bosanac, obdaren
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi