Juventus kreće po argentinskog veznjaka
Foto - EPA

De Paul želja Stare dame

Juventus kreće po argentinskog veznjaka

M. Šljivak

Torinski Juventus zainteresovan je za dovođenje argentinskog veznjaka Rodriga De Paula.

Ovaj 26-godišnji fudbaler igra odlično u dresu Udinesea. Već četiri godine je jedan od najboljih veznjaka Serije A i čini se kako je došlo vrijeme za veliki transfer.

Sportmediaset tvrdi da je sportski direktor Juventusa Fabio Paratici krenuo sa radom na transferu, pa bi Argentinac već u januaru mogao završiti u Torinu.

De Paulova cijena na tržištu je 30 miliona eura. Udinese će sasvim sigurno tražiti i više novca, a vidjet ćemo koliko je Juve spreman da plati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prije Udinesea De Paul je igrao još za Valenciju i Racing, a ove sezone je u 13 utakmica postigao tri gola i upisao je dvije asistencije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

demar
besmisleno, imaju takvih prosjecnih igraca bruku treba im neka zvijezda, ovo je smijesno
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi