"Izabrao sam Real ispred Barce, a oni kažu da su nam rival - mi o njima i ne razmišljamo"

Igrač Reala ispričao zanimljive stvari

"Izabrao sam Real ispred Barce, a oni kažu da su nam rival - mi o njima i ne razmišljamo"

E. Ganibegović

Rodrygo Gues bio je važna karika Real Madrida u prethodnoj sezoni. 

Mladi Brazilac postigao je važne golove u prošloj sezoni u Real Madridu. Zabio je i i režirao povratak Los Blancosa u polufinalu Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

U razgovoru za Brasil Football Rodrygo je otkrio da ga je otac natjerao da bira između Real Madrida i Barcelone prije nego što je stigao u Španiju. Brazilac nije dugo razmišljao i postao je Galacticos. 

"Jednog dana moj otac je došao kući, ušao u moju sobu i vratio se s dva dresa: jednim iz Barcelone, jednim iz Real Madrida. Zamolio me da odaberem. Odgovorio sam: "Nemam o čemu razmišljati, biram Real Madrid"", rekao je Rodrygo.

"Mislim da Real Madrid nema rivala. Oni (Atletico Madrid, op. a) kažu da je najveći rival Real Madrida, ali mi o njima i ne razmišljamo", precizirao je Rodrygo.

Nešto ranije, Rodrygo je govorio i o putu Reala ka finalu Lige prvaka kada su u knock-out fazi napravili tri preokreta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Publika je bila nevjerovatna, poslali su nas u finale nakon prvog pogotka. Mladi igrač poput mene uspio je tijekom evropskih večeri shvatiti legendu stadiona Santiago Bernabeu tek nakon utakmica s PSG-om, Chelseajem ili Manchester Cityjem.

Budimo iskreni i otvoreno recimo. U 90. minuti nismo mislili da je moguće treće čudo, u glavi smo skoro ispali. Ali onda je došao moj gol i sve se promijenilo", objasnio je Rodrygo za Managing Madrid. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Hahaha KLIKBEJT TACKA BA
2 0
user1574859714
Sutra ce kad predje u neki drugi klub reci kako je oduvijek sanjao igrati u tom klubu i da taj klub nema rivala. Suplja
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi