Zvijezda Real Madrida na listi želja Jurgena Kloppa

Daily Mirror tvrdi

Zvijezda Real Madrida na listi želja Jurgena Kloppa

Eldar Ganibegović

Jurgen Klopp ima namjeru da u narednom periodu pojača Liverpool.

Prije svega njemački stručnjak želi da radi na podmlađivanju ekipu, a engleski Daily Mirror tvrdi kako je prva želja zvijezda Real Madrida Rodrygo.

Isti izvor spominje iznos između 65 i 70 miliona funti koliko bi Liverpool trebao ponuditi Real Madridu, no ne bi bilo neočekivano da Kraljevi zatraže i mnogo više od toga.

Podsjetimo, Rodrygo je u Real Madrid stigao iz brazilskog Santosa u ljeto 2019. godine. Ove sezone je Brazilac na 19 utakmica postigao dva gola i upisao tri asistencije.

Interesantno, u Ligi prvaka je na pet utakmica postigao dva gola uz dvije asistencije, dok je u ligi na 14 nastupa upisao tek asistenciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Što se tiče Liverpoola, njima ida jako dobro ove sezone.

Redsi su se prošetali kroz grupu Lige prvaka i postali prvi engleski klub s maksimalnim učinkom u toj fazi takmičenja, dok se u engleskoj Premier ligi nalaze na drugoj poziciji s 37 bodova, bodom manje od prvoplasiranog Manchester Cityja.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Sve se danas naziva zvijezdom hahahah
2 5
denimen9
Mislim da bi bila pošetna razmjena Salah - Rodrygo ... tu su njih dvojica negdje
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti