17

Komentari (17)

Edin
Kao sto sam i ranije pisao. Ajax puno bolji. Kad se saberu dvije utakmice pravo je cudo da je Roma prosla. Svaki drugi klub, sa igrom kakvu je igrao Ajax, lagano bi izbacio Romu. Pratim Ajax vec godinama, jako lose dvije utakmice, iako su mnogo bolji nisu uspjeli da odrze nivo igre u trenutcima kad je trebalo. Mnogo igraca u losoj formi, vjerovatno i umor a i Holandska liga uspava igrace. Izadju iz forme.
Edin
Dzeko solidan u obje utakmice. Nije zabio odlucujuci gol! Jer i da nije zabio za 1:1 Roma bi opet prosla. Pa dakle ne moze gol biti odlucujuci.
Am00
Sanagoal
Čuj proradio? Drago mi je da je dao gol ali ona igra Rome nije vidjela fudbala. Ono je sramota zvati fudbalom. Posjed lopte 25% i to kod kuće? Ubiće ih MU.
Zulfikar
Dzeko bjezi iz tog debilskog kluba pamakar se vrati u Teplice.
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Ko drugi nego babuka
Savage
Spasi Dzeko opet nekako Romu po koji put u ovoj sezoni L. Evrope. Samo me zanima jedan detalj. Da li se Conseco pozz sa Edinom, (posto se radovao Dzekinim golom ) kao sa ostalim igracima?
Sanagoal
Nije se pozdravio, Džeko je prošao pored njega bez zagrljaja!!
Savage
@Sanagoal e bas ti hvala care. Vidio sam ostale kako prilaze Dzeki. Pozz.
Nele.
U obje tekme Ajaks bio bolji , steta.
sarayson
Roma je znacajno bolja opcija za United od nezgodnog Ajaxa. Istina da Roma zabije svakome gol ali zato primaju golove od svakog. United ce to znalacki iskoristit
AsmirM
Znaci englezi osvajaju EL
gallardo.la
Voli Dzeko United
user1597849779
Babuka jedan jedini Dzekoo
Ajdin23432
Jedan je babukaaa! Edin Dzekooo
sarajevo19
Zabio kad je najvise trebalo, svaka cast
ragge
Babuka je tu da spasi situaciju uvijek
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.