Roma besplatno dobija novog špica?

Pregovori u toku

Roma besplatno dobija novog špica?

Špekuliše se da će Edin Džeko ovog ljeta napustiti Romu. Iz dana u dan stižu informacije o klubovima zainteresovanim za Džeku, a stižu i špekulacije o napadačima koji bi mogli zauzeti njegovo mjestu u Romi.

Već se nekoliko dobro poznatih imena dovelo u vezu sa Romom, a sada njemački Bild tvrdi da je Vučica "u igri" za Maxa Krusea.

Napadaču Werdera na ljeto ističe ugovor, a Bild saopštava da je Roma već stupila u kontakt sa njim.

Navodno su čelnici Rome sa Kruseom već razgovarali o uslovima ugovora, a ukoliko Nijemac pristane doći na Olimpico Vučica će bez novčane naknade dobiti pojačanje u vrhu napada.

Međutim, nije Roma jedini tim iz Serije A zainteresovan za 31-godišnjeg Krusea s obzirom da se njegovo ime dovodi u vezu i sa Interom.

Inače, Max Kruse je čitavu karijeru proveo u Bundesligi. Branio je boje St. Paulija, Freiburga, Borussije Monchengladbach, Wolfsburga i Werdera u koji je stigao 2016. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kruse je tokom godina skupio i 14 nastupa za reprezentaciju Njemačke, te je postigao četiri gola.

Ove sezone je odigrao 34 utakmice za Werder u svim takmičenjima, postigao je 11 golova i upisao 14 asistencija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Vanserijski igrac, samo jos on fali da Roma osvoji sve sto je moguce, ha ha.
1 0
gumenakita
Koja glupost.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti