Roma dobila dvije ponude za Undera, obje odbila

Arsenal i Monaco ostali 'kratkih rukava'

Roma dobila dvije ponude za Undera, obje odbila

Turski krilni fudbaler Cengiz Under bit će ovog ljeta meta brojnih evropskih velikana.

Iako prelazni rok još uvijek nije ni počeo Roma je već dobila dvije ponude za Undera, ali je obje odbila.

Kako prenosi Tuttomercatoweb, Arsenal i Monaco su na adresu Rome poslali ponude od 35 miliona eura, ali je Vučica iste odbila jer za svog igrača traži minimalno 50 miliona.

Podsjetimo, Under je u toku ove sezone odigrao ukupno 32 utakmice za Romu i postigao je osam golova uz dvije upisane asistencije. Osim Arsenala i Monaca, smatra se da će još mnogo klubova uskoro poslati ponudu za ovog fudbalera, ali teško je vjerovati da će on napustiti Romu nakon samo jedne sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Rim je došao iz Basaksehira prošlog ljeta za 'samo' 13,4 miliona eura.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi