Roma dobila upozorenje: "Bayern ga želi dovesti već u januaru za ogroman novac"
Turski fudbaler je u Romu stigao kao anonimus, ali je pokazao da se radi o ogromnom potencijalu. Roma ga je platila 13,4 miliona eura i na njemu će vjerovatno zaraditi ogroman novac.

Cengiz Under na meti Bavaraca

Roma dobila upozorenje: "Bayern ga želi dovesti već u januaru za ogroman novac"

E. Čaušević

Turski reprezentativac Cengiz Under u Romu je stigao na ljeto 2017. godine, a mnogi su tada poručili rimskom klubu da su napravili veliki promašaj njegovim dovođenjem.

Cengiz Under je oduševio mnoge svojim igrama u Basaksehiru, a Roma je odmah reagovala i odlučila ga angažovati. U prvih nekoliko mjeseci turski fudbaler se nije baš najbolje snalazio, ali je onda počeo pokazivati svoj veliki potencijal.

Ove sezone Cengiz Under je standardan u ekipi Eusebija Di Francesca i već je postigao nekoliko sjajnih golova. Turčin je skrenuo pažnju mnogih evropskih velikana, a italijanski mediji prenose da je Bayern već spreman da ga angažuje u januaru što je potvrdio i njegov agent.

"Bayern pomno prati njegove partije. Sve što mogu reći da nije nemoguće da on pređe u Bayern za veliki novac", poručio je agent fudbalera Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, Bavarci su spremni za njega izdvojiti između 50 i 60 miliona eura što bi značilo da bi Roma mogla zaraditi nevjerovatnu sumu novca jer su ga doveli za svega 13,4 miliona eura.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi