Totalni preokret: Milik sve dogovorio s Romom!

Stvari se mijenjaju i za Džeku?

Totalni preokret: Milik sve dogovorio s Romom!

E. Čaušević

Italijanski mediji objavili su danas da je došlo do velikog preokreta u pregovorima Rome i Napolija u vezi Arkadiusza Milika.

Već sedmicama ovi klubovi dogovaraju oko poljskog napadača koje bi u Rim trebao doći kao zamjena za Edina Džeku. Kao što je poznato Džeko je na meti Juventusa i pristao je na transfer, ali sve komplikuje situacija s Milikom jer pregovori s Napolijem nisu išli po planu.

Međutim, Sport Italia danas je objavila da je došlo do velikog preokreta, te da će Milik skoro sigurno potpisati za Romu. Novinar ovog portala Alfredo Pedulla objavio je da je Milik sve dogovorio s Romom, te da se sada čeka da Roma i Napoli sve ozvaniče.

Milik je otpisan u Napoliju i ne igra čak ni prijateljske mečeve jer nije pristao da potpiše novi ugovor. S Romom je dogovorio trogodišnju saradnju, a godišnje će zarađivati pet miliona eura plus bonusi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sport Italia piše da bi sve trebalo biti završeno u narednim danima, a to će najviše obradovati Džeku koji će u tom slučaju najvjerovatnije put Torina kako bi potpisao ugovor s Juventusom.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi