Roma izjednačila negativni skor iz 2012. godine

Loše otvaranje sezone

Roma izjednačila negativni skor iz 2012. godine

Teme:

Roma je u dosadašnje tri utakmice u Seriji A osvojila samo četiri boda, čime je izjednačila negativni skor iz sezone 2012/2013.

Tada se posljednji put desilo da Roma nakon tri uvodne utakmice u sezoni ima svega četiri boda, a desilo se to pod vodstvom Zdeneka Zemana. Tada je Roma remizirala sa Catanijom 2:2, pobijedila Inter 3:1 i izgubila od Bologne 3:2.

Ovu sezonu je Roma otvorila pobjedom nad Torinom 1:0 i to golom Džeke u 90. minuti, zatim je remizirala sa Atalantom 3:3 i na kraju izgubila od Milana sa 2:1.

U sezoni 2013/14. i 2014/2015. Roma je imala maksimalnih devet bodova, u sezoni 2015/2016. je imala sedam a u posljednje dvije sezone po šest osvojenih bodova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma će u četvrtom kolu Serije A ugostiti Chievo i bit će to dobra prilika za povratak na pobjedničke staze. U protivnom, možda i pozicija Eusebija Di Francesca dođe u pitanje.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi