"Roma može osvojiti Scudetto"

Danilo uvjerava

"Roma može osvojiti Scudetto"

Edmir Škorić
Teme:

Roma ne spada u uži krug favorita za osvajanje Scudetta, ali nogometaš Juventusa, Danilo, vjeruje da je to zaista moguće.

Juventus i Roma sastau se u subotu, a uoči ovog meča Danilo je novinarima rekao da je Roma dovoljno dobra da bude prvak države.

"Vjerujem da je Roma jedna od najboljih momčadi u Italiji jer ima jakog trenera i kvalitetne igrače. Mislim da mogu osvojiti Scudetto", rekao je Danilo.

Danilo je postao ključna figura u prilagodljivosti taktike Andrea Pirla, koja može varirati od tri do četiri defanzica.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ja sam defanzivac, ali volim sudjelovati u izgradnji napada i volim ubacivati loptu prema sredini terena. Želim biti neko ko će i napadati, ne samo biti tu za branjenje gola".

Top Komentari

Tumbe1976
hahhahahha bas ima optimisticnih ljudi na ovom svijetu. volim i ja janjetine pa je namam.
4 0
Kenotala
Danilo provokatoru, zasto provociras ljude...pa ni oni sami ne vjeruju da mogu osvojiti titulu
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi