Roma namjerava otkupiti Smallingov ugovor
Foto: EPA

Englez opravdao očekivanja

Roma namjerava otkupiti Smallingov ugovor

Chris Smalling u potpunosti je opravdao očekivanja u Romi, pišu italijanski mediji.

Nekadašnji reprezentativac Engleske u Romu je došao ljetos na posudbu iz Manchester Uniteda, a za kratko vrijeme uspio je zadovoljiti ukuse navijača, kao i klupskog rukovodstva.

Nakon što je odigrao pet utakmica za Romu, Gianluca Di Marzio i Il Tempo pišu da u rimskom klubu već planiraju da u narednim sedmicama otkupe Smallingov ugovor od Manchester Uniteda.

Smallingova posudba koštala je Romu tri miliona eura, a špekuliše se kako će u slučaju otkupa za njegov igrački karton Manchester United dobiti nešto više od 20 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sam transfer u Romu za Smallinga je bio ujedno i prvi izvan Engleske, a po dolasku u Rim otkrio je kako je, između ostalog, jedan od razloga zašto je došao u ovaj klub bio i naš Edin Džeko.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amadeus21
Roma tone li, tone....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi