Roma objavila spisak putnika u Đenovu: Džekin čudesni oporavak

Da li će Dijamant biti i u konkurenciji za utakmicu?

Roma objavila spisak putnika u Đenovu: Džekin čudesni oporavak

Edin Džeko je 6. oktobra, tokom utakmice Rome i Cagliarija, zadobio povredu jagodične kosti.

Dvije frakture su zahtijevale operativni zahvat i vjerovalo se da Edin Džeko neće ponovo na teren do početka idućeg mjeseca.

Zbog toga je propustio i posljednje utakmice reprezentacije BiH, a malo ko je mogao i zamisliti da će uopšte biti u priči za naredni meč Rome, protiv Sampdorije u nedjelju.

Međutim, trener Rome Paulo Fonseca je na današnjoj press konferenciji poručio da će odluku o Edinu Džeki, koji je trenirao sa zaštitnom maskom, donijeti nakon posljednjeg treninga pred polazak u Đenovu.

Fonseca je nakon treninga odlučio uvrstiti Edina Džeku na spisak putnika na meč sa Sampdorijom, što je Roma potvrdila na zvaničnom sajtu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Da li će se naći i u konkurenciji za meč, vidjet ćemo sutra...

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samoiskreno
Nije htio igrati u Grckoj
2 2
kokoz
To se znalo dace igrati za Romu nemao sta covijeku zamijeriti. Da ima ovak 2 igrac Repreztacija bilabi top u svijetu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi