Roma odredila glavni zadatak za januarski prelazni rok

Traži se novi stoper

Roma odredila glavni zadatak za januarski prelazni rok

Teme:

Roma za sada igra razočaravajuću sezonu, pa je već jasno da će klubu biti neophodna pojačanja kako bi se vratio u sami vrh Serije A.

Slijedi januarski prelazni rok, a sportski direktor Rome je odredio glavni zadatak - dovesti novog stopera.

Roma je već primila 22 gola u Seriji A, što je samo šest golova manje nego za cijelu prošlu sezonu, pa su u rimskom klubu odlučni da unaprijede defanzivnu liniju.

Neko zvučno ime vjerovatno neće stići u Romu, koja će se ponovo okrenuti otkrivanju budućih zvijezda. Navodno je prva Romina meta u januarskom prelaznom roku Iago Maidana, 22-godišnji stoper koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Atletico Mineiru, iako je ugovorom vezan za Sao Paulo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iago Maidana je visok 1.95cm, a odigrao je i dvije utakmice za U-20 reprezentaciju Brazila.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti