Roma oprašta grijehe biseru: Samo sam probao...
Foto - EPA

Zaniolo priznao da je pušio

Roma oprašta grijehe biseru: Samo sam probao...

M. Šljivak

Mlada nada Rome Nicolo Zaniolo ponovo se našao u centru pažnje.


Veznjak rimskog kluba uhvaćen je u provodu sa cigarom u ruci i bez maske unutar diskoteke, a Roma je odmah reagovala i pozvala je Zaniola na razgovor.

Priznao je mladi fudbaler da je na snimku on, te je dao objašnjenje. Istakao je da je samo probao cigarete koje puši njegova djevojka i da nema potrebe za previše zabrinutosti.

Nije Zaniolo imao ni maske, kao ni bilo ko drugi u klubu, no nakon svega Roma je odlučila da zaboravi na ovaj skandal. Protiv mladog fudbalera neće biti podnijeta nikakva disciplinska prijava.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma svoj meč 37. kola Serije A igra večeras. Protivnik je Torino, a Mozzart nudi jako dobre kvote na ovaj meč.

Ako vjerujete u novi gol Edina Džeka, kladite se na ovaj meč, a to učinite OVDJE.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zvjezdan10
Nije on nikakva mlada nada bar kad se posmatra u okvirima Rome, nego im je apsolutno najbolji igrač koji sam rješava utakmice i njihova zlatna koka.
5 0
user1590671591
Pusio je on *****
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.