Roma ovog ljeta kupuje u Lokomotivu iz Moskve?

Ofanzivac na meti Vučice

Roma ovog ljeta kupuje u Lokomotivu iz Moskve?

Kako piše Gazzetta dello Sport, Roma bi ovog ljeta mogla u kupovinu u Moskvu.

Vučica je navodno zainteresovana za ofanzivca Lokomotiva iz Moskve Alekseija Miranchuka.

Radi se o 24-godišnjaku koji može igrati na poziciji ofanzivnog veziste i na oba krila. Standardni je reprezentativac Rusije i ove sezone igra vrlo dobro jer je do sada postigao devet golova i dodao pet asistencija.

Ipak, eventualni transfer Rusa u Romu bit će moguć samo ako se Vučica ne dogovori s Arsenalom oko kupovine Henrikha Mkhitaryjana. Podsjetimo, Armenac je trenutno na posudbi u Rimu i za sada nije poznato hoće li ostati u ovom klubu ili će se vratiti u London.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim fudbalera Lokomotiva, Roma kao asove u rukavu kada je u pitanju zamjena za Mhkitaryjana ima i Pedra Rodrigueza te Driesa Mertensa.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi