Roma pronašla zamjenu za Džeku, ali on želi u Bayern
Osim Rome interes za ovog napadača pokazao je i Napoli.

Ne želi da ide u Italiju

Roma pronašla zamjenu za Džeku, ali on želi u Bayern

E. Oštraković

Čelnici Rome još uvijek pregovaraju o prodaji Edina Džeke u Inter, a uporedo sa tim traže i potencijalnu zamjenu za njega.

Dosta dugo se govorilo o dolasku Maura Icardija upravo iz Intera, što bi značilo da bi ova dva kluba samo zamijenila igrače.

Ipak, sada se pojavilo još jedno novo ime koje se spominje kao zamjena za reprezentativca Bosne i Hercegovine.

U Romi smatraju da bi savršena zamjena za Džeku bio Timo Werner, te su poslali i ponudu za njega, ali do transfera će teško doći.

Naime, kako navode njemački mediji, Werner ne želi da pređe niti u jedan drugi klub osim Bayerna, što stvara problem Romi.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Osim Rome interes za ovog napadača pokazao je i Napoli, ali situacija kao i odgovor su bili identični od strane Wernera.

Na kraju ostaje da vidimo da li će se Bayern potpisati ovog nogometaša ili će ostati u svom dosadašnjem klubu, Leipzigu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi