Roma je osvojila bizarni trofej, a onda su se i na zvaničnom profilu kluba odlučili našaliti
Florenzi se našao u čudnoj situaciji

Vučica je napokon osvojila neki trofej

Roma je osvojila bizarni trofej, a onda su se i na zvaničnom profilu kluba odlučili našaliti

S. Pašalić
Teme:

Roma je jučer odigrala prijateljsku utakmicu protiv Real Madrida i nakon penala slavila sa 3:2.

Utakmica novog turnira pod nazivom 'Mabel Green Cup' je odigrana na Olimpicu, a Real je prvi stigao do vodstva kada je Marcelo bio strijelac gola.

Vučica je golom Perottija izjednačila, da bi Kraljevski klub vrlo brzo preko Casemira poveo sa 2:1, ali je samo minutu nakon toga Edin Džeko sjajnim golom izjednačio na 2:2.

U drugom poluvremenu nije bilo golova pa se pristupilo izvođenju penala, a precizniji su bili igrači Rome koji su na kraju i osvojili turnir.

Ipak, rimski klub je ta ovu pobjedu dobio bizaran trofej koji do sada nismo imali priliku vidjeti. Naime, Alessandro Florenzi je u ruke dobio bonsai drvo, a čak su se i na zvaničnom profilu Rome odlučili našaliti zbog ovoga.

Inače, turnir se igrao s motom koji je trebao postaći ljude na očuvanje naše planete, a na zvaničnom profilu Rome se nakon osvajanja pojavila poruka: 'Onaj koji bi svi željeli da osvoje'.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

niko nikovic
To jedino i mogu osvojiti
1 1
gumenakita
E moj Edine dosao si da osvojis trofej a na kraju te ispracaju drvetom,gdje si ti igrao.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti