"Juventus nije otpisao Džeku i potajno se nadaju da će Roma i Napoli konačno postići dogovor"

Milik koči transfer Dijamanta

"Juventus nije otpisao Džeku i potajno se nadaju da će Roma i Napoli konačno postići dogovor"

Endin Čaušević

Juventus još uvijek nije riješio pitanje napadača, a već svi znaju da se na meti Stare dame nalaze Edin Džeko, Luis Suarez i Edinson Cavani.

Prije desetak dana italijanski mediji objavili su da je Edin Džeko pristao na transfer u Juventus, ali se sve zakomplikovalo jer Roma još uvijek nije osigurala dolazak Milika koji bi trebao biti njegova zamjena.

Zbog toga Juventus je odlučio kontaktirati Luisa Suareza koji je zainteresovan za dolazak, ali je još uvijek pod ugovorom s Barcelonom, te raskid saradnje ne ide baš prema planu.

Također, tu je i Cavani kojeg u Juventusu vide kao rezervnu opciju ukoliko ne dovedu Džeku ili Suareza, a s Urugvajcem ne bi trebalo biti mnogo problema s obzirom da je slobodan igrač.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, iako trenutno djeluje da je Suarez najbliži dolasku u Juventus ugledni novinar Gianluca Di Marzio izjavio je za Sky Sports da ne treba tako lako otpisati Džeku. Tu je sve dogovoreno i jedino što koči ovaj transfer jesu pregovori Rome i Napolija oko Milika.

"Pregovori sa Suarezom će vjerovatno još potrajati neko vrijeme, a Cavani je tu kao neka rezervna opcija. Međutim, Juventus nije otpisao Edina Džeku i potajno se nadaju da će Roma i Napoli postići dogovor oko Milika što jedino koči dolazak bh. napadača u Juve", rekao je Di Marzio.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi