Na Olimpicu je Mourinhova Roma večeras uputila 46 udaraca i osvojila samo bod

Venezia preživjela na Olimpicu

Na Olimpicu je Mourinhova Roma večeras uputila 46 udaraca i osvojila samo bod

E. Škorić

Roma i Venezia odigrale su 1:1 u meču 37. kola italijanske Serije A.

Venezia je povela na samom startu meča, golom Okerekea, ali je gostujući tim u 32. minuti ostao s igračem manje jer je isključen Kiyine.

Roma je nakon toga imala potpunu inicijativu, ali tek u 76. minuti stiže do izjednačenja, kada je rezervista Shomurodov pogodio za 1:1.

Uslijedili su žestoki napadi rimske Vučice, čak 46 udaraca su imali domaći igrači, od čega 16 u okvir gola, ali jednostavno nisu našli način da dođu do pobjede.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Venezia je zakovana za dno i ona nema nikakve šanse da ostane u ligiu prije posljednjeg kola, a Roma jje došla na šesto mjesto koje vodi u Evropsku ligu i pokušat će tu da ostane.

Tim Josea Mourinha će u zadnjem kolu gostovati u Torinu, ali ima i jako važnu utakmicu u Tirani krajem mjeseca, kada igra protiv Feyenoorda finale Konferencijske lige.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Sve je to bilo jadno....protiv jadne Venecije
2 0
MaDaj
60 minute sa igracem vise protiv posljednjeplasirane ekipe i nemozes da pobjedis….
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi