Niko ne mrzi Mourinha kao on, ali Jose ne zna da šuti: Čekamo 16 sati i odgovor Portugalca

Zeman opet napada

Niko ne mrzi Mourinha kao on, ali Jose ne zna da šuti: Čekamo 16 sati i odgovor Portugalca

E. Škorić

Bivši Romin trener Zdenek Zeman ne pušta aktuelnog trenera Rimljana, Josea Mourinha, na miru.

Zeman i Mourinho su na ratnoj nozi već neko vrijeme. Čeh često voli reći kako je Portugalac osrednji trener, ali ovaj mu nikada ne ostaje dužan.

"Trener s 25 titula neće odgovoriti ništa treneru koji ima dvije - obje u Seriji B", u svom je stilu odgovorio Mourinho Zemanu, koji ga je prozivao prije derbija Lazio - Roma u martu ove godine.

I na svoj 75. rođendan Zeman je jučer "naciljao" Mourinha, pa je na pitanje šta misli o Rominom plasmanu u finale Konferencijske lige odgovorio: "To najbolje govori koliko je niska razina samog takmičenja".

Zeman je također sugeriše da je Mourinho, osim u Portu, pobjeđivao samo u klubovima koji su navikli na uspjeh.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zeman je vodio Romu u dva navrata, od 1997. do 1999. i ponovno u sezoni 2012/13. Bio je i trener Lazija od 1994. do 1997. godine, a Jose će danas poslijepodne na press konferenciji uoči meča s Venezijom svakako imati priliku da odgovori svom "prijatelju".

Joseova Roma će imati priliku da osvoji trofej pošto u Tirani krajem mjeseca igra protiv Feyenoorda finale Konferencijske lige, dok je kroz prvenstvo u Italiji ostala uskraćena za plasman u Ligu prvaka, no igrat će u najgorem slučaju Evropsku ligu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Zdenka sir trener našao Murinju pričati, e svašta.
0 2
Pajkan
Dobro mu je posebni i rekao.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi