Roma vodila 2:1, pa izgubila 3:2 u Veneciji

Novi poraz Vučice

Roma vodila 2:1, pa izgubila 3:2 u Veneciji

E. Škorić
Teme:

Tim Josea Mourinha doživio je novi poraz u Seriji A.

Roma je danas gostovala u Veneciji i bila je favorit, ali je poražena iako je na poluvremenu imala vodstvo rezultatom 2:1.

Caldara je već u trećoj minuti pogodio za vodstvo domaćih. U sedmoj minuti penal za goste, ali VAR ga je poništio jer je bio ofsajd.

U završnim minutama prvog dijela potpuni preokret gostiju. Prvo je Shomurodov pogodio za 1:1, a nedugo nakon toga asistira Tammyju Abrahamu koji je siguran.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U nastavku novi preokret. U 65. minuti dosuđen je kazneni udarac za Veneziju, a Aramu je zabio za 2:2, da bi Okereke u 74. minuti donio pobjedu domaćoj ekipi.

Vema važna pobjeda za Veneziju koja se bori za opstanak, s Roma sve dalje od bilo kakve borbe za sami vrh.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Murinjo efekt.Gdje god dodje ispocetka sve divno i bajno a kasnije sve propadne.Njegove ekipe igraju prljav i grub fudbal.Sjetimo se samo mesara penal madrida i celzija
5 0
AmarSahin
Ko li je sada kriv Jose?
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi