Roma zainteresovana za dvojicu fudbalera

Žele Witsela i Badelja

Roma zainteresovana za dvojicu fudbalera

Ekipa Rome uveliko traži pojačanja za narednu sezonu.

Na njihovoj meti su trenutno dvojica fudbalera i to Axel Witsel iz Zenita te Milan Badelj iz Fiorentine.

Witsel je već duže vrijeme na meti ekipe iz Rima, a smatra se da bi sada glavnu prevagu na stranu Rimljana mogao napraviti bivši trener upravo Zenita koji se vratio u Romu Luciano Spalleti.

Spalleti je u vrijeme kada je vodio Zenit imao priliku trenirati upravo Witsela i smatra se da je veliki fan igara ovog Belgijanca za kojeg bi Roma trebala ponuditi oko 15 miliona eura.

S druge strane, zainteresovani su i za Badelja koji ne bi imao ništa potiv da napusti Fiorentinu ovog ljeta obzirom da nije zadovoljan u tom klubu. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Smatra se da su pregovori Rome i Fiorentine već počeli oko ovog fudbalera te da bi se dogovor uskoro mogao i postići.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi