8

Komentari (8)

Mele
Ko je to od ovih mrki igrao za Barcu ??? Holandjani, kada su ih njihovi trenirali, jos Etoo i sad par Francuca. ne vole oni njih, kao ni Real naravno..Uzimali ponekog fudbalera, samo zbog gledanja i publike iz Afrike..
Klicko
Pa mogu dovesti Nemanju Bilbiju biće najbolji strijelac u toj kukuruz ligi
axel42
Kličkice moj dobri malo si ti paglu, znaš! Al znam ja da se ti šališ, sinoć pišeš e de nek mi još jednom neko kaže da je Bundesliga kukuruzliga posle onih mečeva evropa lige a sad ovo??
Klicko
@axel42 ti mene vrijeđaš puno.Ako nastaviš tako nećeš vidjeti moje komentare na ss.ba više
axel42
Ev stvarno neznam šta ću
Klicko
@axel42 zašto si zao prema meni?A ja te malo i volim
user1603303812
Ja čuo da Dzeko prelazi u Bajern.
Gvardijan
Ni priblizna zamjena za Levandovskog.Lukaku je u jako silaznoj putanji svoje karijere.Naravno to je moje licno misljenje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.